FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Inca inainte de integrarea in Uniunea Europeana, s-au creat premisele unei cresteri semnificative a necesitatii de certificare a sistemelor de management pe piata romaneasca. De aceea, IROcert isi propune realizarea acestor activitati intr-un mod cat mai accesibil pentru agentii economici din Romania, atat din punct de vedere tehnic cat si financiar.

IROcert este Organism National de Certificare specializat in certificarea sistemelor de management de calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala, siguranta alimentului, securitatea informatiei, conform standardelor in vigoare: SR EN ISO 9001: 2015; SR EN ISO 14001: 2015, OHSAS 18001: 2008; HACCP, SR EN ISO 22000: 2005, SR ISO/CEI 27001:2013, SR ISO / TS 16949:2009.
Prezenta la nivel national, promptitudinea serviciilor si profesionalismul auditorilor si expertilor IROcert  au usurat mult procesul de certificare al companiilor de pe intreg teritoriul tarii.

IROcert ofera servicii cu obiectivitate si inalt profesionalism, asigurand:

confidentialitatea tuturor informatiilor si datelor obtinute in toate etapele procesului de certificare si supraveghere
accesul nediscriminatoriu al tuturor solicitantilor la serviciile de certificare
garantia excelentei functionalitatii sistemului de management certificat de catre IROcert
Politica si strategia organismului este de a-si imbunatati permanent calitatea actului de evaluare a conformitatii prin adaugarea de valoare sistemelor manageriale ale clientilor.
Politica & Strategie
COPYRIGHT © 2008 - 2017 IROCERT SRL
Toate drepturile rezervate.